Stageband jubileumconcert “Crystal”

Stageband Jong-HollandOp 7 april 2018 viert de Stageband van Jong-Holland haar kristallen jubileum met een muzikale avond, genaamd “Crystal”. Deze zal plaatsvinden om 19:00 uur in Spektakel aan het Norderstedtplein 10 in Zwijndrecht.

Showband Jong-Holland, Jong-Holland Junioren, Jong-Holland Winds en Popkoor B-Coloufull zullen deze avond optreden. Andere gasten deze avond zijn de solisten Edward van der Matten en Brenda Stolk. Burgemeester Dominic Schrijer zal ook een aantal nummers met de Stageband meespelen. Al met al wordt dit een gevarieerde muzikale avond vol verrassende optredens.

Bestel nu de kaartjes voor het concert voor €5,- per persoon (incl. consumptie) door een e-mail te sturen naar stageband@jongholland.nl.

15 jaar geleden werd Stageband Jong-Holland opgericht door diverse (oud)leden van Jong-Holland. De band, onder muzikale leiding van dirigent Bas Deckers, speelt een gevarieerd repertoire en is inmiddels uitgegroeid tot een band van formaat.met optredens van braderie tot theater. Kijk voor meer informatie op deze website en op de facebookpagina!

Please follow and like us:
RSS
Facebook
Twitter
YouTube