Kaartverkoop Dutch Music Games

DMG ticketsZoals eerder aangekondigd kunnen de toegangskaarten voor contest Middelburg (16 juni) en de Dutch Open Championships in Dordrecht (15 september) vanaf vandaag, vrijdag 30 maart, online besteld worden.
De kaartverkoop start vanavond om 19:00 uur via de link https://dutchmusicgames.nl/kaarten/

In Middelburg zijn zo’n 380 plaatsen op de tribune beschikbaar. Deze stoelen zullen niet genummerd zijn. De hoofdtribune in Dordrecht biedt ruimte aan ruim 1000 fans. In het FC Dordrecht stadion zal wel gewekt worden met genummerde plaatsen, dus bij je bestelling kun je zelf aangeven waar je wilt zitten.

Naast deelname van de Nederlandse corps is er inmiddels ook interesse getoond vanuit Duitsland en België.

We kijken uit naar twee prachtige evenementen die we met gezamenlijke inspanning van Jubal, Juliana en Jong Holland weer op de agenda kunnen zetten.

Please follow and like us:
RSS
Facebook
Twitter
YouTube