Stageband

Stageband lenteconcert 2016

Dit onderdeel van de vereniging is in 2003 opgericht uit een enthousiaste groep oud-leden die graag voor de lol nog wilden blijven musiceren. Nu in 2016 zijn we een orkest van circa 25 enthousiaste muzikanten die elke maandagavond onder leiding van dirigent Bas Deckers hun partijtje komen repeteren.

Er worden heel veel verschillende stijlen muziek gespeeld. We hebben bijvoorbeeld nummers van Strauss, The Beattles , Eric Clapton, Queen, Latijns Amerikaans, Nederpop en Happy van Pharell Williams op het repertoire staan. Ook de optredens zijn uiteenlopend; van een concert op de Koningsdagtaptoe in Zwijndrecht, de doorkomst van de Roparun in Oud-Beijerland tot de Kerkdienst van Jong-Holland. Ook geven we één keer per jaar ons eigen lenteconcert.

In principe zijn alle instrumenten welkom bij ons. Op dit moment zijn wel op zoek naar uitbreiding voor onze volgende groepen:

  • trompet
  • saxofoon
  • percussie

Verder zouden we het orkest graag uitbreiden met hoorn of mellophone blazers.

Heb je interesse om te komen spelen of om ons in te huren voor een optreden, kom dan gerust op maandagavond tussen 20.00 en 22.00 uur eens kijken en luisteren op de repetitie!