Music Kids

Music Kids is een korte muziekopleiding speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar. Elk kind krijgt hierbij de kans om zijn muzikale talent te ontwikkelen. In 9 weken worden de beginselen van muziek en dans bijgebracht.  De kinderen maken kennis met verschillende slagwerkinstrumenten, blaasinstrumenten en attributen die gebruikt worden bij het dansen en leren deze ook te bespelen en te gebruiken. Showband Jong Holland verzorgt de instrumenten en deze lessen zijn gratis.

De lessen starten met theorie, waarna de geleerde theorie meteen in praktijk wordt geoefend. De kinderen krijgen drie lessen in trompet, drie lessen in trommel en twee lessen dans. Na elke drie lessen zullen de kinderen een voorstelling geven aan hun ouders, waarbij ze laten zien wat ze geleerd hebben. Na negen weken ontvangen de kinderen een certificaat voor deelname en maken zij een keuze in vervolglessen: trompet, trommel of dans.

De lessen vinden elke maandag van 18:30 tot 19:15 uur plaats in ons clubgebouw aan de Anna Paulownastraat 13 in Zwijndrecht.

Maandag 27 september om 18:30 uur start weer de eerste Music Kids-les met vooraf een informatiebijeenkomst voor ouders.

Heeft u na het lezen nog vragen, dan kunt u contact opnemen met info@jongholland.nl 

Klik hier om aan te melden voor Music Kids 

Voor de start van de Music Kids zullen er op zaterdag 25 september van 13:00 tot 14:00 uur workshops gehouden worden. Tijdens deze workshop wordt er samen muziek gemaakt,  wordt er kennisgemaakt met slagwerk-, blaasinstrumenten en vlaggen. Ook zullen de Jong Holland Junioren een optreden verzorgen.

Klik hier om u aan te melden voor de workshop.