Junioren

Muziek, dans, show, presteren … maar ook lol, gezelligheid en vriendschap; dat is Showband Jong-Holland Junioren! Met een enthousiaste groep maak je muziek en show en doe je mee aan bijzondere optredens. Optredens tijdens bekende evenementen zoals bijvoorbeeld Nationale Taptoe in AHOY. Maar ook optochten tijdens de Avondvierdaagse of Koningsdag.

Om te kunnen optreden wordt er getraind. Iedere groep traint één avond in de week apart en regelmatig op zaterdag. Maar er is meer dan trainen en optreden; je kunt meedoen aan allerlei leuke andere activiteiten zoals bijvoorbeeld feestavonden, sinterklaasfeest, kamp, high tea en bingo.

Wil je meedoen met deze enthousiaste en gezellige groep? Meld je dan nu aan voor de Music Kids!

The Greatest Show

Showband Jong-Holland Junioren neemt jullie mee naar het circus!

De talenten van de artiesten ontdekken en het circus een succes maken; dit is de uitdaging waar de circusdirecteur voor staat. Helaas loopt niet alles volgens plan en komt de groep obstakels tegen. De circusdirecteur probeert de artiesten bij elkaar te houden en samen het avontuur aan te gaan.

Lukt het hen de verborgen talenten te laten zien en het beste circus te worden? We gaan het zien!

Met “The Greatest Showman”, “This Is Me”, “Never Enough” en “From Now On” brengt Showband Jong-Holland Junioren “The Greatest Show“!