Junioren


Muziek, dans, show, presteren … maar ook lol, gezelligheid en vriendschap; dat is Showband Jong-Holland Junioren! Met een enthousiaste groep maak je muziek en show en doe je mee aan bijzondere optredens en wedstrijden. Optredens tijdens bekende evenementen zoals bijvoorbeeld taptoe Delft of de Nationale Taptoe in Ahoy. Maar ook optochten tijdens de avondvierdaagse of Koningsdag.

De Junioren doen mee aan de Dutch Music Games en de European Music games. Dat zijn de Nederlandse en Europese kampioenschappen voor onder andere showkorpsen en drumcorps. De wedstrijden worden gehouden op diverse plaatsen in Nederland.

Om te kunnen optreden wordt er getraind. Iedere groep traint één avond in de week apart en één avond in de week trainen alle groepen samen. verder wordt er in het zomerseizoen regelmatig op zaterdagochtend getraind.

Maar er is meer dan trainen en optreden; je kunt meedoen aan allerlei leuke andere activiteiten zoals bijvoorbeeld feestavonden, sinterklaasfeest, kamp, high tea en bingo.

Wil je meedoen met deze enthousiaste en gezellige groep? Meld je dan nu aan voor de JH Academy!