Sterke performance JH Winds

Jong-Holland Winds CGN Eindhoven 2018Het contestseizoen van Jong-Holland Winds zit erop! Afgelopen zaterdag waren de CGN Championships in Eindhoven. Jong-Holland Winds liet daar zien hoeveel er in korte tijd bereikt kan worden. Want wat heeft deze groep een groei doorgemaakt! Ondanks alles verschillende achtergronden, leeftijden en en ervaring werd er echt al één team gewerkt!

Zaterdag was dan ook met recht het hoogtepunt van de afgelopen maanden; er werd een hele sterke shows neergezet. In de vroege middag tijdens prelims was deze goed voor een score van 76,200 en een vierde plek.

Jong-Holland Winds CGN Eindhoven 2018Met het jurycommentaar in gedachten werd er in de avond nog een stapje bovenop gedaan. En met effect; de show leverde een score op van totaal 77.975 punten. Een mooie vierde plek in een sterk deelnemersveld en een prestatie om trots op te zijn!

JH Winds is nog niet helemaal klaar, want er zal nog worden opgetreden op de Jubileumavond van de Stageband, op Koningsdag en 5 mei. Hou de Facebook-pagina in de gaten voor tijden en locaties.

Please follow and like us:
RSS
Facebook
Twitter
YouTube