Gratis muziekworkshops bij Jong Holland

Zaterdag 10 april van 11:00-12:00 uur en van 13:00-14:00 uur zijn alle kinderen vanaf 7 jaar welkom om muziek te komen maken met Jong Holland in het Develsteincollege aan de Develsingel 5 in Zwijndrecht. Ook zullen de Jong Holland Junioren een demonstratie verzorgen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@jongholland.nl

Music kids
De kinderen zullen deze dag samen muziek maken, maken kennis met blaas- en slagwerkinstrumenten en dansen mee met de guard. De Jong Holland Junioren zullen een optreden verzorgen voor de aanwezigen. Ben je erbij? Stuur dan een e-mail naar info@jongholland.nl Na aanmelding ontvangt u bericht of uw kind in de ochtend- of middagworkshop ingedeeld is.

Vond je het leuk en zou je graag meer willen leren of kun je er niet bij zijn deze dag? Op maandag 19 april om 18:30 uur start de Music kids waarin je 9 weken lang gratis muziekles kan volgen. Deze vindt plaats in het clubgebouw van Jong Holland aan de Anna Paulownastraat 13 in Zwijndrecht. Aanmelden voor de Music kids lessen kan via www.jongholland.nl/music-kids

Please follow and like us: