Vrijdag 1 december gratis workshops

Workshops JH AcademyBen je tussen de 6 t/m 13 jaar en wil je meemaken hoe leuk het is om een instrument te spelen? Of wil je meemaken hoe leuk show en dans is? Op de JH Academy leer je tijdens workshops in een korte tijd een aantal basisbeginselen van het spelen van trommel, trompet en/of van vlaggen gecombineerd met dansen en ballet.

Vrijdagavond 1 december zijn er weer workshops. We beginnen om 18:30 uur en zijn om 20:00 uur klaar. Uiteraard zijn je ouders van harte welkom om te blijven kijken en sluiten we af met drinken en wat lekkers.

Meedoen helemaal gratisKlik hier om aan te melden voor de workshops en ontvang op de avond zelf nog een verrassing!

Na de workshops kies je een instrument; trompet, trommel of vlag. Je krijgt vervolgens les en gaat alles leren over het spelen op dit instrument. Deze lessen zijn individueel of in kleine groepen van twee of maximaal drie kinderen.

Een keer per maand is er een extra JH Academy training op zaterdag. Tijdens deze training gaan jullie als groep aan slag om samen muziek te maken. En krijgen jullie les in de de basis van het show lopen. De training sluiten we af met een leuk spel en wat drinken.

Het lesprogramma wat je volgt is opgedeeld in drie stappen. In iedere stap leer je nieuwe dingen en ga ontwikkel je steeds verder. Ook ga je bij iedere stap meer kennismaken met het jeugd korps van Jong-Holland. Om uiteindelijk na de laatste stap volledig mee te gaan doen bij Jong-Holland Junioren!

Please follow and like us:
RSS
Facebook
Twitter
YouTube