Burendag met Jong Holland

Zaterdag 25 september is het burendag en kunt u kennismaken met Showband Jong Holland. Zij zullen deze dag optredens en workshops verzorgen om zichzelf te presenteren aan alle inwoners van Zwijndrecht en omgeving. Van 11:15 tot 11:45 uur zullen zowel Showband Jong Holland als de Jong Holland Junioren een optreden verzorgen op het Raadhuisplein in Zwijndrecht met zowel vooraf als achteraf een parade door de wijk. Van 13:00 tot 14:00 uur zijn alle kinderen vanaf 6 jaar welkom om muziek te maken in het Develsteincollege aan de Develsingel 5 in Zwijndrecht, welke wordt afgesloten met een optreden van de Jong Holland Junioren. Toegang tot het binnenplein aan het Raadhuisplein kan met het tonen van de coronacheck app. Voor toegang tot de workshop in het Develsteincollege is een registratie aan de deur en een gezondheidscheck voldoende. 

Music Kids workshops

Van 13:00-14:00 uur zijn er gratis workshops voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar. Tijdens de workshop maken de kinderen kennis met diverse instrumenten. Ook zullen zij samen een nummer leren spelen. De Jong Holland Junioren treden voor de aanwezigen na afloop op. Ben je erbij? Meld je aan via de website jongholland.nl/music-kids Vond je het leuk en zou je graag meer willen leren of kun je er niet bij zijn deze dag? Op maandag 27 september om 18:30 uur starten de Music Kids lessen, waarin je negen weken lang gratis muziekles kan volgen. Deze vinden plaats in het clubgebouw aan de Anna Paulownastraat 13 in Zwijndrecht. 

Please follow and like us: