Koop een lot en help hiermee Showband Jong Holland

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook Showband Jong-Holland doet hieraan mee en zij willen hiermee zoveel mogelijk loten verkopen. Vanwege Corona zijn alle optredens dit jaar afgelast en hierdoor missen ze inkomsten dit jaar. U wilt volgend jaar toch ook weer gezellige muziek tijdens de laatste avond van de avondvierdaagse? Of een leuke taptoe bijwonen op Koningsdag? Help Jong Holland om hun vaste lasten te betalen! Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Er zijn verschillende manieren waarop u loten kunt kopen om zo de vereniging te steunen:

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje huis-aan-huis op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

Wit u direct (online) een lot kopen, ga dan naar de volgende website: https://clubactie.nl/lot/showband-jong-holland/230222

Voor bedrijven zijn er speciale Superloten! Om de opbrengst van de Grote Clubactie een boost te geven, kunt u ook een Superlot kopen. Een Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en heeft dus een waarde van € 150,-. Hiervan gaat ook 80% (=€ 120,-) direct naar de vereniging. Superlot kopen? Ga dan naar de volgende website: https://clubactie.nl/superlotkopen/showband-jong-holland/230222

Extra inkomsten hard nodig

Jong Holland gaat ervoor en hoopt met de steun van familie, vrienden en inwoners van de omgeving hun doel te behalen. Uw steun kunnen ze goed gebruiken!

Please follow and like us: