Maatregelen rondom Corona

In navolging van de gisterenmiddag door de regering afgekondigde maatregel hebben de diverse bonden in Nederland, zoals de KNVB en het NOC*NSF, een advies voor hun leden afgegeven. Zo ook de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) waar Showband Jong-Holland lid van is. Zie hier het volledige adviesĀ https://www.knmo.nl/2020/03/12/afgelasting-evenementen-in-de-amateur-muzieksector/.

Het bestuur van Showband Jong-Holland heeft gisterenavond besloten gehoor te geven aan dit advies en alle leden en ouders hierover ingelicht. Dit betekent dat vanaf dat moment t/m 31 maart alle activiteiten van de vereniging zoals lessen, trainingen en repetities niet doorgaan en het clubgebouw dicht is. Een hele vervelende beslissing, maar wel noodzakelijk; gezondheid en veiligheid staan voorop!

We zijn ons ervan bewust dat dit effect heeft op de opbouw van het seizoen die volop bezig is. We zullen er samen met de staff er alles aan doen om dit zoveel mogelijk te beperken en zodra het weer kan weer volop aan de slag gaan.

We vertrouwen erop dat er begrip is voor onze beslissing.

Het bestuur.

Please follow and like us: