Kidsgrove Scouts te gast in Zwijndrecht

EMG 2019Aanstaande zaterdag zijn de Europese kampioenschappen voor drumcorps, de European Music Games, georganiseerd door Drum Corps Europe. In aanloop naar de EMG zijn de Kidsgrove Scouts al in Nederland om voor te bereiden op zaterdag.

Kidsgrove verblijft in Dordrecht en is vandaag en morgen te gast in Zwijndrecht, waar ze overdag trainen op de velden van ZVV Pelikaan. Vanavond zijn de Scouts te gast in het clubgebouw van Jong-Holland voor een gezellige BBQ.

Jong-Holland werkt de afgelopen twee jaren intensief samen met enkele leden van Kidsgrove en hebben tijdens de UK Tour eerder dit jaar samen met Kidsgrove op het veld gestaan. We zijn dan ook blij dat we ze nu in Zwijndrecht kunnen ontvangen.

Jong-Holland zelf traint morgenavond van 18:30 tot 21:00 uur op het hoofdveld van ZVV Pelikaan. Iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren!

Zaterdagochtend vertrekken zowel Kidsgrove als Jong-Holland naar Enschede voor de EMG. Jong-Holland zal daar strijden voor een plaats in de Europese top 10. Kidsgrove, momenteel op plaats 1 in de ranking, zal uiteraard strijden voor de titel.

De trainingen en BBQ zouden niet mogelijk zijn zonder hulp en sponsoren! Jong-Holland enĀ Kidsgrove Scouts Drum & Bugle Corps bedanken dan ook:

P.S. Benieuwd naar volgend seizoen? Kom op zaterdag 26 Oktober naar de play in van Jong-Holland. Hier krijg je dan meer info over ons programma voor volgend seizoen: SCAR!

Kreko Groep PLUS Volgerlanden Kidsgrove Scouts

 

Please follow and like us:
RSS
Facebook
Twitter
YouTube