DCUK Tour 2019

Jong-Holland DCUK Tour 2019Nog 2 nachtjes slapen voor onze leden, staff, instructie en begeleiding en dan zullen ze vertrekken naar Engeland om hier te trainen en mee te doen aan de DCUK Contest in Woking!

De groep vertrekt vrijdagmiddag om 14:30 uur met de bus richting Calais om daar met de Eurotunnel Shuttle naar Engeland te reizen. Na de treinreis gaat de reis verder naar de slaaplocatie in Woking.

Zaterdag zal er in de ochtend en middag worden getraind. In de avond vertrekt de groep naar Pirbright voor een ontmoeting met de Kidgrove Scouts en Cadence Performing Arts. Jong-Holland zal hier een showcase van “The Maze” verzorgen en Kidsgrove van hun show “Into The Unknown”. De zaterdagavond zal feestelijk worden afgesloten op de slaaplocatie.

Zondagochtend zal er nog worden getraind waarna de groep per bus naar het Kingsfield Stadium zal vertrekken voor de DCUK contest. Na de contest zal er direct worden vertrokken richting Nederland waar de groep maandagochtend aan zal komen.

Leden, staff, instructie en begeleiding kijken ontzettend uit naar de DCUK Tour. Het is maar liefst 33 jaar geleden dat Jong-Jolland de UK heeft bezocht; toen waren het de Junioren, nu het showkorps!

In de voorbereiding is er heel veel werk verzet door een aantal mensen die we daarvoor graag bedanken: Patrick, Olaf en Suzanne met haar keukenploeg. Verder bedankt Jong-Holland PLUS Volgerlanden voor hun sponsoring!

De DCUK Tour is te volgen via onze Facebook-pagina en Instagram.

Jong-Holland 2019 The Maze

Please follow and like us:
RSS
Facebook
Twitter
YouTube