Bezoek uit Noorwegen!

Feda SkolekorpsMorgen, zaterdag 1 juli, krijgt Jong-Holand Junioren krijgt bezoek uit Noorwegen; het Feda Skolekorps! Het ‘Skolekorps’, oftwel schoolkorps, is een groep van ongeveer twintig kinderen van 10 tot 17 jaar. Het korps bestaat uit zowel blazers als slagwerkers en komt uit Feda, een klein plaatsje in het zuiden van Noorwegen.

Het Skolekorps maakt elke twee jaar een muzikale reis en dit jaar brengt de reis ze naar Nederland. We vinden het heel erg leuk dat ze Jong-Holland Junioren hebben uitgezocht als één van de korpsen om samen muziek mee te maken.

Zaterdag 1 juli zullen beide korpsen samen en leuke ochtend beleven en een gezamenlijk nummer instuderen. De ochtend wordt afgesloten met een optreden van Jong-Holland Junioren en het Feda Skolekorps met aansluitend het gezamelijke nummer. Na de optredens zal er met z’n allen nog lekker gelunched worden en gaat het korps door naar Horst voor een ander bezoek.

De optredens zijn van 12:00 tot 12:30 uur in clubgebouw Odina aan de Anna Paulownastraat 13, Zwijndrecht. Iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren!

Please follow and like us: