Jong-Holland junioren zoekt nieuwe guardleden en Dance Kids!

Ben je ook toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je gek op dansen en wil je daar meer uit halen dan de standaard danslessen die op dansscholen gegeven worden?

Dan ben je bij de color-guard van showband Jong-Holland junioren bij het juiste adres!

Maar wat is dan color-guard? Heel simpel. Bij de color-guard leer je met behulp van vlaggen en andere attributen te bewegen op de muziek die door het juniorencorps wordt gespeeld. In samenwerking met de muzikanten maakt de color-guard een show op het veld door het lopen van figuren en daarbij het uitbeelden van een thema. De color-guard zorgt voor de visuele effecten en de theatrale invulling van de show. Een hele leuke uitdaging die in teamverband uitgevoerd wordt.

Wil je eerst de basis dansbewegingen onder de knie krijgen? Dan kan je starten bij de dance kids. Hier wordt op een speelse manier alle basis dansbewegingen aangeleerd. Daarna kan je kennismaken met vlaggen. Je leert alle basisbewegingen en ga dit uiteindelijk samenvoegen met e dansbewegingen die je hebt geleerd. Ben je erg enthousiast geworden en willen dat color-guard je nieuwe hobby wordt? Dan stroom je automatisch door van de dance kids naar de color-guard van showband Jong-Holland junioren.

Heb jij nu zin gekregen om deze enthousiaste groep van jongens en meisjes te leren kennen en ben je tussen de 7 en 14 jaar? Kom dan op vrijdag 27 januari naar de open training in de gymzaal De Welhorst in Zwijndrecht. Je bent welkom vanaf 18:30 uur tot 20:00 uur.

Kan je niet bij de open training komen kijken? Dan ben je uiteraard welkom op de overige trainingen op maandagavond van 19:00 uur tot 20:15 uur in de gymzaal De Lunenburg bij OBS De Twee Wieken in Zwijndrecht. Dus aarzel niet en kom kijken bij de trainingen van de color-guard van showband Jong-Holland junioren en word lid!

Meer informatie? Mail naar junioren@jongholland.nl

Please follow and like us: