Finalsmaand

Finalsmaand

“Het is Finalsmaand!” Een zin die al veel voorbij komt en inderdaad … het is september: tijd voor de Championships!

Morgen nemen zowel Jong-Holland als Jong-Holland Junioren deel aan de DCN Championships; het Nederlands kampioenschap voor drum corps. Jong-Holland Junioren staat om 15:30 uur op de grasmat, Jong-Holland volgt om 18:50 uur.

Zaterdag 24 september reizen de Junioren af naar Kerkrade voor de DCE Championships; het Europees kampioenschap voor drum corps. Met een deelnemersveld van zes jeugdkorpsen uit Duitsland, Frankrijk en Nederland belooft het een spannende dag te worden.

Maar er is meer; vrijdagavond 30 september om 19:25 staan de Junioren in de spotlights van Ahoy Rotterdam tijdens de Jeugdmanifestatie van de Nationale Taptoe. Ieder jaar weer een fantastische plek om op te treden.

Tot slot worden woensdagavond 28 september de Zwijndrechtse sporters die hebben deelgenomen aan de Olympische en Paralympische Spelen in Rio gehuldigd. Jong-Holland en Jong-Holland Junioren zullen het muzikale gedeelte van de huldiging verzorgen.

We zien u en jullie graag bij één van onze optredens of de trainingen die er nog zijn  in aanloop naar alle optredens. Jong-Holland en Jong-Holland Junioren trainen iedere vrijdagavond op het veld van Groote Lindt in Zwijndrecht. Verder trainen de Junioren iedere zaterdagochtend op het bovenveld van VVGZ in Zwijndrecht. iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren!

Please follow and like us:
RSS
Facebook
Twitter
YouTube