Junioren


Muziek, dans, show, presteren … maar ook lol, gezelligheid en vriendschap; dat is Showband Jong-Holland Junioren! Met een enthousiaste groep maak je muziek en show en doe je mee aan bijzondere optredens en wedstrijden. Optredens tijdens bekende evenementen zoals bijvoorbeeld taptoe Delft of de Nationale Taptoe in Ahoy. Maar ook optochten tijdens de avondvierdaagse of Koningsdag.

De Junioren doen mee aan de Dutch Music Games en de European Music games. Dat zijn de Nederlandse en Europese kampioenschappen voor onder andere showkorpsen en drumcorps. De wedstrijden worden gehouden op diverse plaatsen in Nederland.

Om te kunnen optreden wordt er getraind. Iedere groep traint één avond in de week apart en één avond in de week trainen alle groepen samen. verder wordt er in het zomerseizoen regelmatig op zaterdagochtend getraind.

Maar er is meer dan trainen en optreden; je kunt meedoen aan allerlei leuke andere activiteiten zoals bijvoorbeeld feestavonden, sinterklaasfeest, kamp, high tea en bingo.

Wil je meedoen met deze enthousiaste en gezellige groep? Meld je dan nu aan voor de JH Academy!

Show 2017: “Just In Time”

Iedere ouder herkent het… pubers en hun eigen wil. Loskomen van hun ouders en zelf hun grenzen willen bepalen.
Ieder kind overkomt het…de pubertijd. Op zoek naar jezelf en je eigen identiteit.

Dus blijf je te lang in je bed liggen, kom je te laat op school, wordt je de klas uitgestuurd, hang je rond op straat. Ruzie met je ouders, school, vrienden. En je weet….dit gaat niet goed. Er moet iets gebeuren, anders gaat het fout!

En dan zie je het: training, discipline, groepsgevoel, uitdaging, muziek, emotie, passie, vriendschap! JUST IN TIME!

Just In Time logo

De show, met zelf bewerkte en gearrangeerde muziek stukken, bestaat uit moderne muziek en musical-, TV- en filmmuziek zoals:

  • Safety Dance (van Man without Hats),
  • Trouble (van Taylor Swift),
  • Go The Distance (uit de film Hercules) en
  • Let It Go (uit de film Frozen).

Jong-Holland Junioren zoals iedereen ze kent; entertainment, enthousiasme, een lekkere show, maar … met een nieuwe twist!

Dus neem gerust de tijd om je eigen grenzen te verkennen, maar wees wel op tijd!