JH Academy

Ben je tussen de 6 t/m 13 jaar en wil je meemaken hoe leuk het is om een instrument te spelen? Of wil je meemaken hoe leuk show en dans is? Op de JH Academy leer je tijdens workshops in een paar uur tijd een aantal basisbeginselen van het spelen van trommel, trompet en/of van vlaggen gecombineerd met dansen en ballet.

Na de les mag je samen met de anderen aan je hele familie laten zien wat je hebt geleerd; een mini-optreden, samen met muzikanten en dansersĀ  van Jong-Holland!

Meedoen helemaal gratis! Klik hier om aan te melden voor de eerstvolgende workshops! Je krijgt van ons een uitnodiging zodra de datums bekend is.

Na de workshops kies je een instrument; trompet, trommel of vlag. Je krijgt vervolgens les en gaat alles leren over het spelen op dit instrument. Deze lessen zijn individueel of in kleine groepen van twee of maximaal drie kinderen.

Een keer per maand is er een extra JH Academy training op zaterdag. Tijdens deze training gaan jullie als groep aan slag om samen muziek te maken. En krijgen jullie les in de de basis van het show lopen. De training sluiten we af met een leuk spel en wat drinken.

Het lesprogramma wat je volgt is opgedeeld in drie stappen. In iedere stap leer je nieuwe dingen en ga ontwikkel je steeds verder. Ook ga je bij iedere stap meer kennismaken met het jeugd korps van Jong-Holland. Om uiteindelijk na de laatste stap volledig mee te gaan doen bij Jong-Holland Junioren!

Klik hier om aan te melden voor de workshops!