Stageband speelt in Schouwburg Kunstmin

Op 15 oktober start in Schouwburg Kunstmin een reeks met voorstellingen waar amateurbands en koren uit de regio Drechtsteden hun kunsten kunnen laten zien. Deze reeks concerten, genaamd Passie voor Muziek vindt plaats op een vijftal zondagmiddagen gedurende dit seizoen. De Stageband van Jong-Holland is deelnemer bij dit unieke evenement.

Op de eerste zondag 15 oktober verzorgen zij het concert gezamenlijk met popkoor B-Colourful uit Zwijndrecht en vocal group Route Sixteen uit Dordrecht.

Stageband Jong-Holland is opgericht in 2003. De band bestaat uit ca 22 muzikanten die een breed repertoire spelen, met muziek variërend van klassiek tot rock. De muzikale leiding van de Stageband is in handen van dirigent Bas Deckers.

Als u interesse heeft om dit concert of een van de andere concerten in de reeks Passie voor Muziek bij te wonen, dan kan dit. U bent van harte welkom!

Het concert begint om 14.00 uur. Kaartjes vanaf € 9,50 (incl. consumptie) zijn online te verkrijgen of bij de dagkassa van Schouwburg Kunstmin in het Energiehuis (ma t/m vrij 9.00 uur-21.00 uur).

 

 

Please follow and like us: